Skip to main content

Over ons

Ons doel is om de wereld een stuk veiliger te maken.
Met onze aanpak bieden we begeleiding en een concreet advies om uw beveiligingsniveau te versterken.

25
Jaar expertise, sinds 1997
824
Shells/backdoors gestart
500+
Directies goede nachtrust gegeven
433
Security en developers getraind

Proef de sfeer

MVO

Secured by Design voert een zeer actief MVO-beleid om een positieve impact te maken op de maatschappij. Door stichting Reddingshonden RHWW te steunen, geven wij richting aan de manier waarop we duurzaam ondernemen: in onze bedrijfsvoering, dienstverlening en samenwerkingen.

Het primaire doel van Stichting Reddingshonden RHWW is het opsporen van personen die minder zelfredzaam of sociaal achtergesteld zijn en het zoeken naar langdurig vermiste personen. Door getrainde reddingshonden in te zetten, heeft de stichting met succes geholpen bij het lokaliseren van vermiste personen, zowel lokaal als internationaal, waaronder landen als Panama, Thailand, Maleisië en Malawi. Deze ongelooflijke honden worden niet alleen ingezet voor individuele vermissingen, ze spelen ook een belangrijke rol bij het verlenen van humanitaire hulp na natuurrampen zoals aardbevingen of tsunami’s.

Het motto van Stichting Reddingshonden RHWW is ‘Samen staan we sterk’, waarmee de kracht van samenwerking wordt benadrukt. Samen zetten we ons in om een verschil te maken en een voorbeeld te zijn van de positieve impact die we kunnen maken door middel van collectieve inspanningen.

Grip op uw informatiebeveiliging

Contact