Skip to main content

Capture the Flag (CTF) Suriname 2024

Toon je vaardigheden, hack de toekomst: Word de beste ethical hacker van Suriname!

14 november 2024 | Vanaf 18:30
Paramaribo, exacte locatie n.t.b.
Gratis deelname

dagen

uren

minuten

seconden

De CTF in het kort

Wat is de CTF?

De specialisten van Secured by Design hebben een fictieve, maar realistische bedrijfsomgeving gecreëerd, speciaal ontworpen voor deze Capture The Flag (CTF)-wedstrijd. In deze omgeving krijgen alle deelnemers de kans om zoveel mogelijk systemen te hacken en kwetsbaarheden te ontdekken.

De wedstrijd is geschikt voor zowel ervaren hackers als beginners. Deelnemers nemen deel met hun eigen laptop, en kunnen individueel of in teams van maximaal vijf personen strijden om de overwinning. De scores worden live bijgehouden op een scorebord, en degene met de meeste punten wint.

Programma

Het Capture The Flag event is op 14 november 2024 van 18:30 uur tot 20:00 uur, met een pauze en voldoende tijd voor vragen en interactie met de andere deelnemers.

Locatie

Het event vindt plaats in Paramaribo. De exacte locatie wordt nader bekendgemaakt.

Voor wie?

Deze Capture The Flag-wedstrijd is geschikt voor zowel ervaren hackers als beginners die hun vaardigheden op het gebied van cybersecurity willen testen. Of je nu een professional bent of net begint, iedereen met interesse in ethical hacking is welkom om mee te doen.

Over de host

Michael Tong Sang | Cybersecurity Expert

Michael Tong Sang is een vooraanstaand figuur in de wereld van cybersecurity. Momenteel bekleedt hij de functie van Senior ICT Security Consultant bij Secured by Design. Met uitgebreide ervaring in infrastructuren, netwerken en informatiebeveiliging, brengt hij een diepgaande kennis naar zijn publiek. Eerder werkte Michael voor meerdere gerenommeerde organisaties. Meer informatie over zijn achtergrond is te vinden op zijn LinkedIn-profiel.

Michael staat als spreker bekend om zijn vermogen om complexe technische concepten op een begrijpelijke manier over te brengen, terwijl hij zijn presentaties opfleurt met een vleugje humor. Zijn interactieve aanpak betrekt deelnemers bij elke sessie, waardoor ze niet alleen geïnformeerd worden, maar ook geïnspireerd om actie te ondernemen op het gebied van cybersecurity.

Meld je aan!

Wees er snel bij. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Heb je vragen over het event? Mail naar: training@securedbydesign.nl of bel naar 088 010 4600